Meer resultaten voor meubels patineren

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     meubels patineren
 
Meubels verouderde look geven Schilderwerken Livios.
Een donkere antiekwas zwakt felle kleuren af en geeft witte meubels een gelige, roomwitte kleur. Antiekwas zet aanwezige krassen of beschadigingen in de verf, wat ook weer die oude look versterkt. Gebruik antiekwas niet voor zitmeubelen. Patineren is geschikt voor zitmeubelen en voor grote meubelen, eventueel met reliëf.
luchtgommen
Deuren en meubelen patineren.
Door uw meubelen te patineren, krijgen ze een artisanale uitstraling en passen ze naadloos in uw interieur. Als u uw binnendeuren perfect wilt afstemmen op uw kasten, dan bieden onze houtimitaties de oplossing. We patineren uw meubelen altijd met een zelf samengestelde patine, op basis van lijnolie, terpentijn, siccatief, gemalen wit en pigment.
luchtgommen
Carolin: Een reeks van reinigingsproducten voor het huis. EEN MEUBEL PATINEREN.
Hoewel u in principe alle houtsoorten kunt patineren, verkrijgt u een duurzamer resultaat met meubels van massief hout dan met meubels van formica, want de verf van die meubels heeft de neiging om sneller af te bladderen. Terug naar de lijst.
Weeze
Patineren Huis Meubelen 2dehands.be.
Mooi meubeltje, bijzet, telefoonmeubeltje We kunnen deze ook verven en/of mooi patineren voor u indien gewenst zie website, mits supplement. 21 mei 2018 0037: Tournai. Meubel Louis XV. Meubel Louis XV We kunnen deze ook verven en/of mooi patineren voor u indien gewenst zie website, mits supplement.
patineren hoe doe je dat?
In mijn boek leg ik uit hoe de verschillende technieken moeten worden toegepast en hoe je kunt bepalen welke techniek voor jouw project geschikt is. Ook in onze webwinkel, op de pagina Patineren vind je een uitgebreide uitleg, foto's' en alle producten om te patineren.
Meubels en accessoires patineren.
Kies dan voor patineren met verniswas. Patineren met Antiquing Powder. Met Abbondanza Antiquing Powder kun je een prachtig authentiek poedermat patina creëren op meubels en accessoires. Het is verkrijgbaar in twee kleuren; Dusty Grey en Dusty White, zodat je zowel lichte als donkere ondergronden kunt patineren.
Patineren: decoratieve verftechnieken inspiratievoorbeelden.
Patineren met glaceerverf. Voor glaceerverf met een kleurpigment kan je rekenen op een gemiddelde prijs van 15 voor 250ml. Voor Patina betaal je ongeveer 20 voor 250ml. Benieuwd naar een prijs op maat voor het laten patineren van jouw meubels, muren?,

Contacteer ons