Meer resultaten voor moffel

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     moffel
 
Koekeloere Wikipedia.
Het is een programma bedoeld voor kleuters van groep 1 en groep 2 van de basisschool. Er zijn twee hoofdpersonen: Moffel de mol Eric-Jan Lens en Piertje de worm Catherine van Woerden. Aan de hand van een thema wordt een educatief en informatief programma gemaakt waarin Moffel en Piertje van alles beleven.
leningen
Moffel en Piertje voorleeswijzer Koekeloere NTR Schooltv-webshop.
Moffel is nieuwsgierig, leergierig en impulsief. Zijn beste vriendinnetje Piertje, een worm, is minder impulsief en een stuk pragmatischer dan Moffel. Arie is de buurman van Moffel en Piertje. Arie is een vogel en woont in de buurt van het hol.
Keyboost Vlaanderen
Spelen met Moffel en Piertje handleiding handpoppen NTR Schooltv-webshop.
Negen van de tien kleutergroepen genieten telkens weer van de avonturen van Moffel, Piertje, buurman Arie en Flip de Beer in Koekeloere. Spelen met Moffel en Piertje. Deze handleiding Moffel en Piertje hoort bij de handpoppen van deze twee karakters.
https://www.ipower.eu/nl/default/2007921/SEO.aspx
Schooltv: Programma Koekeloere.
Voor de kleintjes. 32964 keer bekeken. 21 juni 2013. Moffel en Piertje op vakantie naar de Antillen deel 2. Moffel en Piertje proberen de schat te vinden op CuraƧao, maar ze zijn niet de enigen. Tot nu toe is het niemand.
Springkastelen
MOFFEL WNT Woordenboek der Nederlandsche Taal.
1, 381 1657. De moffel waar niet warm, zoo Joffrouw niet moest tellen Dry hondert guldens voor Sarmaatsche saabelvellen, SIX V. Hy schonck aen de Kamer maegt Een bonte moffel diese draeght, POIRTERS, Mask. Haer presenten doende van moffels, kanten enz.
winterjas maat 98 jongen
Schooltv: Programma Rekenen met Moffel en Piertje.
13862 keer bekeken. Rekenen met Moffel en Piertje. 25 september 2012. Tellen voor een hele taart. Moffel en Piertje willen een taart kopen voor acht euro, maar de taart die ze willen kost tien euro! Gelukkig mogen ze de bakker.
Wat is moffelen?
Hoewel moffelen formeel het uitharden boven de 150C is, wordt moffelen in de praktijk gebruikt voor het uitharden van producten boven de 120C. Voor het uitharden van verf tussen de 60C en de 120C wordt de term geforceerd drogen gehanteerd.
Het Vlaams woordenboek moffel.
Winter 1882, door Francesc Masriera. Oma had voor de drie meisjes een moffel in konijnenbont gemaakt, ze hadden heel de winter warme handjes. 1 reacties oudere versies Toegevoegd door Kastanjeoog en laatst gewijzigd door de Bon 02 feb 2017 1626.:
Moffel 3 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/MOFFEL/1.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.

Contacteer ons