Resultaten voor ontlakken

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     ontlakken
 
Het ontlakken van metalen TCI Cleaning.
Overige metalen ontlakken. TCI Cleaning begint bij het ontlakken met één van de twee verschillende basisprocessen, thermisch of chemisch ontlakken. Vervolgens kunnen de juiste oppervlaktebehandelingen aangeboden worden voor een optimaal eindresultaat. Met onze thermische ontlaktechnieken zorgen we ervoor dat uw product geheel ontdaan wordt van een coating.
afbraammachine
Ontlakken.
CT technics is specialist op het gebied van ontlakken. Wij kunnen uw producten ontlakken op basis van twee technieken: chemisch ontlakken en thermisch ontlakken. Bij het chemisch ontlakken worden de producten gedurende enkele uren tot een etmaal ondergedompeld in verschillende verwarmde vloeistoffen.
lenen
Ontlakken Rösler Oberflächentechnik GmbH.
Ontlakken en opnieuw lakken dienen vooral ter corrosiebescherming, zoals deze in de lucht en ruimtevaart vereist is. De lucht en ruimtevaarttechniek stelt daarbij zeer hoge eisen aan materiaal en technologie, waarbij de grenzen van de technische haalbaarheid continu opnieuw gedefinieerd worden en minimale productietoleranties in acht moeten worden genomen.
lenen
Stralen en ontlakken Weert Groep.
Dit kan door middel van drie technieken: stralen, chemisch ontlakken en thermisch ontlakken. Stralen is een optie bij beperkte hechting van de poederlaag. Bij constructies die zijn behandeld met 6-waardig chroom en twee lagen poedercoaten is thermisch of chemisch ontlakken de enige juiste keuze.
charleroi
Ontlakken van het carrosserie Autobeitserij Holland.
Ontlakken van het carrosserie. De stappen van het proces. Het ontlakken uitgelegd. Het ontlakken van een carrosserie gebeurd in een natronloogbad bij een temperatuur van ca. Tijdens het ontlakken in dit bat wordt alle lak, kit, tectyl en plamuur opgelost.
BM Polish.
Bij stralen wordt de oxidatie verwijderd maar dit is niet mogelijk bij chemisch ontlakken. Bij chemisch ontlakken zal het eindresultaat gladder ogen dan bij stralen dit komt doordat het straalmiddel voor oneffenheden zorgt in de velg. contacteer ons op 320496 34 27 46 of info@bmpolish.be.
Reno Pro Tec Ontlakken RenoProTec SmartSection.
Ontlakken van deuren, motorkappen, kofferdeksels, benzine tanken en ook complete chassis vormt vanaf nu geen enkel probleem. Alle stukken worden in een thermisch bad gedompeld. Verf, teer, oxidatie en andere coatings, tot in het kleinste hoekje en in elke chassis balk, worden hierin verwijderd.
Ontlakken van metaal Thermo-Clean Group.
Onze diensten Onze absolute specialiteit: ontlakken van metaal en andere materialen. Het ontlakken van metaal en andere materialen behoort tot onze absolute specialiteiten. Wij beschikken over de nodige expertise én de vereiste installaties om ofwel thermisch of chemisch te ontlakken.
Ontlakken Wikipedia.
Ontlakken is het verwijderen van coatings onder andere poedercoating, kataforese lak KTL en teflon coating van diverse materialen. Denk hier aan ophanggereedschap van lakkerij-installaties, verkeerd gelakte onderdelen en herstel van beschadigde/verouderde coatings. Het ontlakken van metalen als koolstofstaal, RVS en aluminium kan op twee manieren, namelijk thermisch en chemisch. Thermisch ontlakken bewerken.

Contacteer ons