Op zoek naar ontlakken?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     ontlakken
 
Het ontlakken van metalen TCI Cleaning.
Dit zodat het product steeds opnieuw hergebruikt kan worden in uw productiecyclus. Zo kan ook uw bedrijf door middel van minder te vervangen uiteindelijk meer besparen! Verzinkt staal ontlakken. Overige metalen ontlakken. TCI Cleaning begint bij het ontlakken met één van de twee verschillende basisprocessen, thermisch of chemisch ontlakken.
Autolening
Ontlakken.
CT technics is specialist op het gebied van ontlakken. Wij kunnen uw producten ontlakken op basis van twee technieken: chemisch ontlakken en thermisch ontlakken. Bij het chemisch ontlakken worden de producten gedurende enkele uren tot een etmaal ondergedompeld in verschillende verwarmde vloeistoffen.
bedrijfsfilm
Reno Pro Tec Ontlakken RenoProTec SmartSection.
Ontlakken van deuren, motorkappen, kofferdeksels, benzine tanken en ook complete chassis vormt vanaf nu geen enkel probleem. Alle stukken worden in een thermisch bad gedompeld. Verf, teer, oxidatie en andere coatings, tot in het kleinste hoekje en in elke chassis balk, worden hierin verwijderd.
schoonmaakbedrijf
Ontlakken Wikipedia.
Ontlakken is het verwijderen van coatings onder andere poedercoating, kataforese lak KTL en teflon coating van diverse materialen. Denk hier aan ophanggereedschap van lakkerij-installaties, verkeerd gelakte onderdelen en herstel van beschadigde/verouderde coatings. Het ontlakken van metalen als koolstofstaal, RVS en aluminium kan op twee manieren, namelijk thermisch en chemisch. Thermisch ontlakken bewerken.
Linde
Ontlakken van het carrosserie Autobeitserij Holland.
Ontlakken van het carrosserie. De stappen van het proces. Het ontlakken uitgelegd. Het ontlakken van een carrosserie gebeurd in een natronloogbad bij een temperatuur van ca. Tijdens het ontlakken in dit bat wordt alle lak, kit, tectyl en plamuur opgelost.
Stralen en ontlakken Weert Groep.
Dit kan door middel van drie technieken: stralen, chemisch ontlakken en thermisch ontlakken. Stralen is een optie bij beperkte hechting van de poederlaag. Bij constructies die zijn behandeld met 6-waardig chroom en twee lagen poedercoaten is thermisch of chemisch ontlakken de enige juiste keuze.
BM Polish.
Bij stralen wordt de oxidatie verwijderd maar dit is niet mogelijk bij chemisch ontlakken. Bij chemisch ontlakken zal het eindresultaat gladder ogen dan bij stralen dit komt doordat het straalmiddel voor oneffenheden zorgt in de velg. contacteer ons op 320496 34 27 46 of info@bmpolish.be.
Ontlakken van metaal Thermo-Clean Group.
Onze diensten Onze absolute specialiteit: ontlakken van metaal en andere materialen. Het ontlakken van metaal en andere materialen behoort tot onze absolute specialiteiten. Wij beschikken over de nodige expertise én de vereiste installaties om ofwel thermisch of chemisch te ontlakken.
Thermisch en chemisch ontlakken van metaal Thermo-Clean Group.
De Thermo-Clean Group ontwikkelde zich tot een wereldwijde referentie voor het chemisch of thermisch ontlakken van metaal en andere materialen. Daarnaast specialiseren we ons in het thermisch reinigen van warmtewisselaars, het verwijderen van kunststof of rubber van technische onderdelen én in filterreiniging.

Contacteer ons