Meer resultaten voor hout vernis

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     hout vernis
 
hout vernis - Vernis verwijderen schilderij.
Vernis verwijderen schilderij. Ondanks de vele middelen die ons ter beschikking staan is het verwijderen van een vernislaag één van de meest risicovolle handelingen in het restauratievak. Uw restaurateur zal daarom eerst uw schilderij onderzoeken en een methode kiezen om de risicos bij het verwijderen van vernis te minimaliseren.
Vernis of beits? Planit.
Het beschermt tegen vlekken, slijtage, krassen, vocht en UV-straling. Met een glanzende, gesatineerde of matte vernis krijgt het hout bovendien een decoratief aspect, natuurlijk getint of niet Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Hoewel er ook vernis bestaat voor buiten, is hij doorgaans meer aangewezen voor decoratieve afwerking van meubels of houtwerk binnenshuis.
Sea
VERNIS Slijtvaste krasbestendige polyurethaanvernis.
Bij verwerking met spuit, eventueel nastrijken met een borstel om mogelijke druipsporen te voorkomen en het product beter in het hout te laten dringen. Voor de eerste laag de vernis 5 tot 10 % met white spirit verdunnen, idem bij verwerking met verfspuit.
bedrijfsfilm
Hout binnen colora.be.
Voeg toe aan productvergelijking. Zijdeglanzende watergedragen vernis voor parket. Vanaf 2853, voor 1 L. Voeg toe aan productvergelijking. Slijtvaste lak voor trappen en houten vloeren. Vanaf 2784, voor 05, L. Voeg toe aan productvergelijking. Slijtvaste matte vernis voor parket of hout binnen.
heftrucks
Wood Lover vernis hout Solid kleurloos 500 ml Brico.
Wood Lover vernis hout Solid kleurloos 500 ml. Zijdeglans vernis die beschermt deuren, meubels en lambrisering. Inhoud 0.5 L. Wijzig uw gegevens. Wijzig uw gegevens. Wijzig uw gegevens. Ophalen bij u in de buurt. Bekijk de voorraad in een winkel.
Lakken, vernissen, beitsen, oliën GAMMA.be.
Beits, oliën vernis. Reinigen verf verwijderen. Om zo lang mogelijk te genieten van hout, metaal en andere materialen in je interieur, aan de buitenkant van je huis en in de tuin doe je er goed aan om het te beschermen met een aangepaste beschermlaag.
Lakken en vernissen binnen GAMMA.be.
Met vernis geef je het hout immers eenzelfde beschermlaag als bij lakverf, maar de houttekening blijft zichtbaar en de originele kleur wordt opgenomen in het eindresultaat. Vernis is trouwens ook in een aantal transparant gekleurde varianten te verkrijgen om de tint van het originele hout bij te schaven.

Contacteer ons